Kloakservice

Autoriseret kloakmester nær Vejle

Kloakservice og eftersyn af kloak foretages af aut. kloakmester –i bl.a. Vejle, Fredericia og Middelfart

Hos Lillebælt Entreprenør & Kloakservice ApS kan du få udført alt inden for kloakservice. Er du husejer, har du ansvaret for, at alle afløbsinstallationer på din grund fungerer optimalt, og det kan vi – som autoriseret kloakmester – naturligvis hjælpe dig med. Præcis som med biler og gasfyr har kloakker også brug for regelmæssig service, og vi tilbyder derfor en skræddersyet kloakserviceaftale, der er den sikreste måde at undgå dyre skader på afløb, kloakledninger, brønde og renseanlæg.

Skulle du opdage en skade på kloaknettet, er vi altid parat til hurtigt at tage hånd om problemet, så du undgår, at skaderne fører til fx rotteproblemer, fugt- og lugtgener og oversvømmelser.

Vi anvender det nyeste og bedste udstyr til kloakservice – bl.a. benytter vi os af TV-inspektion, som er en hurtig og effektiv metode til at give dig et overblik over kloakkens tilstand. Med denne metode kan vi også forudse kommende reparationer, så der kan tages hånd om problemerne, inden de udvikler sig til noget alvorligt. Med TV-udstyret kan vi bl.a. spore rotter i kloakken, defekte kloakker samt afdække tilbagevendende problemer med afløb. Vi holder til i Børkop, hvorfra vi fungerer som kloakmester i området Vejle – Fredericia – Middelfart.

Få gode råd af din lokale kloakmester

Vi giver dig også konkrete råd, så du kan forebygge problemer med kloak og afløb. Hold fx dæksler og riste fri for jord, sten, blade og andet, der kan føre til et stoppet afløb eller en stoppet kloak. Rens også jævnligt tagrender for blade, og rengør gulvafløbene grundigt og regelmæssigt.

Har du spørgsmål, ønsker du et tilbud om fast kloakservice, eller et uforpligtende tilbud på at få efterset din kloak og dine afløb, så kontakt din lokale kloakmester på telefon 7027 5092 eller udfyld kontaktformularen.

Kontakt os

Elbækvej 68, 7080 Børkop | 7027 5092 | henrik@le-ks.dk