Kloakservice

Kloakservice – forebyggelse i bl.a. Børkop, Vejle, Fredericia, Middelfart, Horsens og Kolding.

Hos Lillebælt Entreprenør & Kloakservice ApS kan du få udført alt inden for kloakservice. Er du husejer, har du ansvaret for, at alle afløbsinstallationer på din grund fungerer optimalt, og det kan vi – som autoriseret kloakfirma – naturligvis hjælpe dig med. Præcis som med biler og gasfyr har kloaker også brug for regelmæssig service, og vi tilbyder derfor en skræddersyet kloakserviceaftale, der er den sikreste måde at undgå dyre skader på afløb, kloakledninger, brønde og renseanlæg.

Skulle du opdage en skade på kloaknettet, er vi altid parat til hurtigt at tage hånd om problemet, så du undgår, at skaderne fører til fx rotteproblemer, fugt- og lugtgener og oversvømmelser.
Få gode råd med

Vi giver dig også konkrete råd, så du kan forebygge problemer med kloak og afløb. Hold fx dæksler og riste fri for jord, sten, blade og andet, der kan føre til et stoppet afløb eller en stoppet kloak. Rens også jævnligt anavar for women tagrender for blade, og rengør gulvafløbene grundigt og regelmæssigt.

Har du spørgsmål, ønsker du et tilbud om fast kloakservice, eller et uforpligtende tilbud på at få efterset din kloak og dine afløb, så kontakt os her.

Kontakt os

Elbækvej 68, 7080 Børkop | 7027 5092 | henrik@le-ks.dk