Fundamenter

Fundamenter i Vejle og Fredericia

Vi lægger grundlaget til dit byggeri i Vejle, Fredericia og omegn

Støbning af fundament

Hos Lillebælt Entreprenør & Kloakservice ApS opbygger vi fundamenter til alle former for bygninger, typisk parcelhuse og sommerhuse, og det har vi gjort i mange år og i mange forskellige terræner.

Det er meget vigtigt, at alle fundamenter udføres professionelt, for de skal bære vægten af husets bærende og stabiliserende vægge samt tagkonstruktionen, så huset ikke sætter sig. Desuden forhindrer fundamentet fugt fra den underliggende jord i at trænge op i huset og lave skader.

Vi sætter en stor ære i altid at give en grundig rådgivning til dig som kunde, før vi begynder på opgaven. Samtidig garanterer vi, at vores kvalitet altid er i orden. Vi har alle de faglige kompetencer, udstyret og erfaringen til at skabe et sikkert og solidt fundament til jeres hus.

Du kan se nogle af vores løsninger her. Vi er medlem af Byggaranti, hvilket giver dig øget sikkerhed som forbruger. Vores mange års erfaring med at lægge fundamenter i Fredericia, Vejle og omegn gør os til et oplagt valg, når du skal bruge en kompetent entreprenør.

Vi udfører ligeledes en lang række andre opgaver inden for beton- og gravearbejde, og kan også fungere som tovholder på større entrepriseopgaver, så du slipper for kontakt til alle de forskellige håndværkergrupper.
Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres opgave på telefon 7027 5092 eller udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tilbygning

Kontakt os

Elbækvej 68, 7080 Børkop | 7027 5092 | henrik@le-ks.dk